Pradžia Parašyti el. laišką Svetainės struktūra
Paieška:

VATESI veiklą ir teikiamas paslaugas suinteresuotosios šalys įvertino teigiamai

2018 m. pabaigoje VATESI atliko suinteresuotųjų šalių apklausas, kurių metu paprašė įvertinti VATESI veiklą, teikiamų administracinių paslaugų kokybę, taip pat tarpinstitucinį bendradarbiavimą bei partnerystę.

Išplatintas apklausų anketas užpildė dvi suinteresuotųjų šalių grupės: ūkio subjektai (VATESI išduotų licencijų ir leidimų turėtojai) ir valstybės institucijos. Iš viso buvo gauti 27 atsakymai.

Ūkio subjektai VATESI veiklą vertina teigiamai: 36 proc. ūkio subjektų VATESI veiklą vertina labai gerai, 46 proc. – gerai, 18 proc. – patenkinamai.

Valstybės institucijos VATESI tarpinstitucinį bendradarbiavimą bei partnerystę taip pat įvertino teigiamai: 19 proc. institucijų VATESI partnerystę įvertino labai gerai, 69 proc. – gerai,  6 proc. – patenkinamai, dar 6 proc. – neturėjo nuomonės.

Apklausų rezultatai taip pat rodo, kad ūkio subjektai yra patenkinti konsultacijų metu VATESI specialistų suteiktos informacijos kokybe: 44 proc. ūkio subjektų jiems suteiktų konsultacijų kokybę įvertino labai gerai 56 proc. – gerai.

Apklausų metu respondentai pateikė rekomendacijų ir pasiūlymų, kaip pagerinti VATESI teikiamų administracinių paslaugų kokybę ir tarpinstitucinį bendradarbiavimą.

Nuo 2015 m. kasmet vykdomų suinteresuotųjų šalių apklausų rezultatai ir gautos rekomendacijos yra įvertinamos ir naudojamos VATESI veiklai tobulinti.