Pradžia Parašyti el. laišką Svetainės struktūra
Paieška:

VATESI veiklą suinteresuotosios šalys įvertino teigiamai

2017 m. pabaigoje VATESI atliko suinteresuotųjų šalių apklausas, kurių metu paprašė įvertinti VATESI veiklą, teikiamų administracinių paslaugų kokybę ir tarpinstitucinį bendradarbiavimą bei partnerystę.

Apklaustos šios suinteresuotųjų šalių grupės: ūkio subjektai (VATESI išduotų licencijų ir leidimų turėtojai), interneto svetainės vatesi.lt lankytojai ir valstybės institucijos. Iš viso gauti 24 atsakymai.

Suinteresuotųjų šalių grupės gerai vertina VATESI veiklą: 58 proc. ūkio subjektų VATESI veiklą vertina labai gerai, 42 proc. ūkio subjektų ir 100 proc. vatesi.lt svetainės lankytojų – gerai.


VATESI tarpinstitucinį bendradarbiavimą bei partnerystę gerai vertina ir valstybės institucijos: 45 proc. VATESI partnerystę įvertino labai gerai, 55 proc. – gerai.

Apklausų rezultatai taip pat rodo, kad ūkio subjektai ir vatesi.lt svetainės lankytojai yra patenkinti konsultacijų metu VATESI specialistų suteiktos informacijos kokybe: 75 proc. ūkio subjektų jiems suteiktų konsultacijų kokybę įvertino labai gerai, 25 proc. ūkio subjektų ir 100 proc. vatesi.lt svetainės lankytojų – gerai.

Apklausų metu neigiamų ar nepalankių vertinimų negauta, respondentai pateikė rekomendacijų ir pasiūlymų, kaip pagerinti VATESI teikiamų administracinių paslaugų kokybę ir tarpinstitucinį bendradarbiavimą.

Kasmet vykdomų suinteresuotųjų šalių apklausų rezultatai ir gautos rekomendacijos yra įvertinamos ir naudojamos VATESI veiklai tobulinti.