Pradžia Parašyti el. laišką Svetainės struktūra
Paieška:

Suinteresuotosios šalys VATESI veiklą vertina gerai

2015 m. VATESI atliko suinteresuotųjų šalių apklausas. Pagrindinis apklausų tikslas buvo išsiaiškinti, kaip suinteresuo-tosios šalys vertina VATESI veiklą, teikiamų administracinių paslaugų kokybę bei tarpinstitucinį bendradarbiavimą ir partnerystę.  

Apklausų metu apklaustos trys suinteresuotųjų šalių grupės: ūkio subjektai, kurių priežiūrą vykdo VATESI pagal išduotas licencijas ir leidimus, interneto svetainės vatesi.lt lankytojai ir valstybės institucijos. Iš viso gauti 36 atsakymai.

Suinteresuotųjų šalių grupės gerai vertina VATESI veiklą: 46 proc. ūkio subjektų ir 64 proc. vatesi.lt svetainės lankytojų VATESI veiklą vertina labai gerai, 46 proc. ūkio subjektų ir 36 proc. vatesi.lt svetainės lankytojų – gerai, 8 proc. ūkio subjektų – patenkinamai.

Apklausų rezultatai rodo, kad ūkio subjektai ir vatesi.lt svetainės lankytojai yra patenkinti konsultacijų metu VATESI suteikta informacijos kokybe: 62 proc. ūkio subjektų ir 17 proc. vatesi.lt svetainės lankytojų jiems suteiktų konsultacijų kokybę įvertino labai gerai, 38 proc. ūkio subjektų ir 83 proc. vatesi.lt svetainės lankytojų – gerai, neigiamų ar nepalankių vertinimų negauta.

Valstybės institucijos VATESI bendradarbiavimą ir partnerystę įvertino labai gerai (15 proc.) arba gerai (85 proc.), taip pat pateikė keletą rekomendacijų dėl sklandesnio tarpinstitucinio ir aktyvesnio tarptautinio bendradarbiavimo.

Kasmet rengiamų suinteresuotųjų šalių apklausų rezultatai ir gautos rekomendacijos yra naudojamos VATESI veiklai tobulinti.